Wat zijn de ondersteunde apparaten en browsers? Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 18 Apr, 2024 om 9:07 AM

Bij On Air bieden we alleen livestreams van de hoogste kwaliteit aan, waarbij ons systeem momenteel de volgende apparaten, platforms en browsers ondersteunt:

Desktop
Mobile / Tablet
  • Mac OS 10.13+
  • Windows 10+
  • iOS 14.4+ *
  • iPadOS 14.4+ **
  • Android 9+

Smart TV / Apparaat

Browser

• Apple TV 16.3.2+
  • Android TV 9+
  • Fire OS 5+
  • Chrome 117+
  • Edge 117+
  • Safari 15+

* Bekende bug in iOS: iOS 15.0 kan geen DRM-versleutelde streams afspelen. Upgrade naar de nieuwste iOS-versie.

** Bekende bug in iPadOS: iPadOS 15.0 kan geen DRM-versleutelde streams afspelen. Upgrade naar de nieuwste iPadOS-versie.

Houd er rekening mee dat het streamen van een On Air-show in 4K UHD met Dolby Atmos-geluid een HDCP 2.2-compatibele verbinding met een 4K UHD-beeldscherm vereist.

Vanwege de vele verschillende apparaten en configuraties op de markt kunnen we alleen de bovengenoemde configuraties ondersteunen. Sommige apparaten en/of niet-ondersteunde browsers kunnen nog steeds werken, maar we kunnen niet garanderen dat de hoogste kwaliteit ervaring mogelijk is op deze apparaten en daarom kan On Air geen ondersteuning bieden voor deze niet-ondersteunde en niet-vermelde apparaten.

On Air-evenementen bieden ook aanbevelingen voor internetsnelheid, zodat je kunt controleren of je onze livestreams van de hoogste kwaliteit kunt bekijken op je apparaat.

Mocht je nog steeds problemen ondervinden bij het bekijken van onze shows, stuur ons een e-mail.