On Air Mobile Apps Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 3 Okt, 2023 om 4:46 PM

Voor de beste levensechte ervaring op je mobiele apparaat heeft On Air apps ontwikkeld voor zowel Apple iOS (iPhone) apparaten als mobiele telefoons met het Google Android-besturingssysteem.

Om On Air op je mobiele apparaat te bekijken, moet je onze app downloaden.

*Wij hebben ook apps beschikbaar voor Smart TV's - Een show op mijn TV bekijken.

Ondersteunde apparaten

Je kunt onze shows bekijken op verschillende mobiele apparaten. Bezoek dit artikel over Ondersteunde Apparaten voor meer informatie over de systeemvereisten.

Hoe los ik problemen met het streamen op?

Stap 1. Controleer de aanbevolen minimale snelheid voor het streamen van hoogwaardige inhoud hier. Je kunt ook je werkelijke internetsnelheid testen. Gedetailleerde instructies vind je hier.

Stap 2. Probeer te streamen vanaf een ander mobiel apparaat.

Stap 3. Als je nog steeds problemen ondervindt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Helpdesk hier.

Hoe update ik de On Air-app?

Stap 1. Open de App Store of Google Play Store.

Stap 2. Tik op Profiel.

Stap 3. Zoek On Air.

Stap 4. Tik op Update.

Hoe reset ik mijn wachtwoord?

Stap 1. Tik op "Forgot password?" (Wachtwoord vergeten) op het inlogscherm.

Stap 2. Voer je e-mailadres in.

Stap 3. Volg de instructies in de e-mail.

Hoe vraag ik een terugbetaling aan?

Shows die zijn gekocht via de apps worden afgehandeld door de Apple App Store, Google Play Store of de Amazon appstore, afhankelijk van je besturingssysteem.

Vraag een terugbetaling aan voor apps of inhoud die je hebt gekocht bij Apple - Apple Support

Vraag een terugbetaling aan voor apps of inhoud die je hebt gekocht bij Google Play - Google Play Help