Hoe wissel ik mijn kortingscode in? Afdrukken

Gewijzigd op: Di, 13 Aug, 2024 om 11:13 AM

Als je een kortingscode hebt voor On Air, moet je deze inwisselen via onze website. Zo doe je dat:

1. Bezoek onze website: Ga naar de On Air website met de browser van je voorkeur op een desktop of laptop computer.
  2. Blader en kies een film: Kies de concertfilm die je wilt bekijken en ga naar de aankooppagina.
  3. Voer je kortingscode in: Tijdens het afrekenen zie je een veld waar je je kortingscode kunt invoeren. Zorg ervoor dat je deze hier toepast om van je speciale aanbieding te genieten.
  4. Voltooi je aankoop: Ga na het toepassen van de korting verder met het betaalproces. Zodra je aankoop is voltooid, wordt je korting toegepast.

Kan ik mijn kortingscode inwisselen op de mobiele of tv-app?

Op dit moment kunnen kortingscodes alleen worden ingewisseld via de koopflow op onze website. Helaas kunnen ze op dit moment niet worden toegepast via de On Air mobiele app of TV app. Om gebruik te maken van je korting, moet je de bovenstaande stappen volgen via onze website.

Wat moet ik doen als ik een probleem ondervind bij het inwisselen van mijn kortingscode?

Als je problemen ondervindt of vragen hebt tijdens het inwisselen van je kortingscode, staat onze klantenservice klaar om je te helpen! Neem contact met ons op via e-mail op helpdesk@onair.events en we zullen je snel verder helpen.

Kan ik de kortingscode gebruiken na de aankoop?

Kortingscodes moeten worden toegepast tijdens het aankoopproces op de website en kunnen niet met terugwerkende kracht worden toegepast. Zorg ervoor dat je je code invoert voordat je de transactie afrondt om van je korting te kunnen genieten.