Hoe koop if een show op de website? Afdrukken

Gewijzigd op: Ma, 4 Mrt, 2024 om 10:25 AM

Het kopen van shows op ons platform is eenvoudig. Volg deze stappen:

1. Log in of maak een account aan.

2. Selecteer de show die je leuk vindt. (Als je de melding "Deze show is in het verleden" ziet, betekent dit dat de show niet beschikbaar is om te kopen).

3. Selecteer je voorkeuren. (Je ziet een ticketconfigurator waar je de datum, tijd en streamkwaliteit kunt kiezen.) Voorbeeld:

4. Klik op "Buy show now" (Koop nu ticket).

5. Ga naar je winkelwagen.

6. Klik op "Checkout"(Afrekenen).

7. Optioneel: Vul je kortingscode (vouchercode) in als je er een hebt.

8. Optioneel: Klik op "Apply" (Toepassen) en de kortingscode zal worden toegepast.

9. Volg de overige betalingsinstructies.

Om naar je show te kijken, ga eenvoudigweg naar "My Place" (Mijn Account -> Shows en geniet ervan.

Indien je problemen ondervindt bij het aankopen of als je algemene vragen hebt over betalingen, aarzel dan niet om stuur ons een e-mail. Gelieve een screenshot van het probleem en/of foutmelding te verstrekken, zodat we het probleem zo snel en effectief mogelijk kunnen onderzoeken.

Voor meer informatie, lees alsjeblieft de Algemene Voorwaarden van On Air, die van toepassing zijn op het gebruik en de aankopen via On Air.