Kan ik de show later bekijken? Afdrukken

Gewijzigd op: Ma, 13 Nov, 2023 om 2:34 PM

Sommige van onze shows zijn beschikbaar als VOD (video op aanvraag) nadat de oorspronkelijke livestream is uitgezonden. Dit betekent dat je de opname van de show later kunt bekijken.

We hebben ook shows die in realtime worden uitgezonden, wat betekent dat je ze alleen tijdens de LIVE-uitzending kunt bekijken. Je kunt controleren of een show als VOD beschikbaar zal zijn in de showbeschrijving.

Een show bekijken

1. Log in op je account of maak een account aan.

2. Ga naar My Place (Mijn Account) en klik op Shows.

3. Selecteer de show en geniet ervan.

Let op: Onze shows zijn niet te downloaden, je kunt ze alleen via onze website of via onze apps bekijken.