Hoe kan ik een show op mijn TV bekijken? Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 20 Mrt, 2024 om 11:26 AM

Voor de beste levensechte ervaring op uw Smart TV heeft On Air apps ontwikkeld voor zowel Apple tvOS (Apple TV) apparaten als Smart TV's die draaien op het Google Android TV (Google TV) besturingssysteem, en Amazon Fire TV appar. U kunt de apps hier downloaden.

* Wij hebben ook apps beschikbaar voor mobiele apparaten - Een show op mijn mobiele telefoon bekijken.

Houd er rekening mee dat we op dit moment (nog) geen beschikbare apps hebben voor Samsung Tizen (Samsung Smart TV's), LG WebOS (LG Smart TV's) of Roku (Smart TV's die draaien op Roku OS). Op televisies zonder de On Air-app kunt u Chromecast, AirPlay of een HDMI-kabel gebruiken om naar de On Air shows te kijken.

Alternatieve methoden:

• AirPlay - een stapsgewijze beschrijving vind je hier.
  • Chromecast - een stapsgewijze beschrijving vind je hier.
  • HDMI-kabelverbinding - sluit je laptop met een kabel aan op je TV. Zorg ervoor dat de verbinding HDCP 2.2-compatibel is (raadpleeg de handleiding van je apparatuur). Als de verbinding niet HDCP 2.2-compatibel is, zie je een zwart scherm als gevolg van de afdwinging van Digital Rights Management.

Bij gebruik van AirPlay en Chromecast kun je de show volledig ervaren in de kwaliteit die je hebt gekocht. Bijvoorbeeld, een show met Dolby Atmos en Dolby Vision wordt volledig ondersteund maar alleen als je apparatuur compatibel is.

Niet-ondersteunde methoden (waarschijnlijk werken ze niet):
- Miracast
- Ingebouwde browsers van smart-tv's.

Hoe maak je een account aan via de TV-app:

Stap 1: Ga naar het inlogscherm via de bovenste navigatiebalk.

Stap 2: Selecteer "Maak een account aan".

Stap 3: Scan de QR-code met behulp van je mobiele apparaat of ga naar https://onair.events/register.

Stap 4: Volg de registratieprocedure.

Stap 5: Selecteer "Ga naar inloggen" en gebruik je inloggegevens.

Hoe koop je een show via de TV-app:

Stap 1: Log in of maak een account aan.

Stap 2: Kies een show.

Stap 3: Selecteer "Koop".

Stap 4: Kies de gewenste videokwaliteit en geluidskwaliteit die je wilt kopen.

Stap 5: Volg de aankoopprocedure.

Hoe vraag ik een terugbetaling aan voor een show gekocht via de TV-app?

Lees ons artikel over terugbetalingen