Hoe AirPlay ik een show naar een Smart TV? Afdrukken

Gewijzigd op: Ma, 4 Mrt, 2024 om 10:55 AM

Om onze exclusieve shows te bekijken en maximaal te genieten door te kijken op je TV scherm kun je eenvouding AirPlay gebruiken. Volg de onderstaande stappen om een show vanaf een iPhone, iPad of Mac rechtstreeks naar je tv of AirPlay-compatibel apparaat te streamen.

AirPlay vanaf On Air

Stap 1: Verbind je computer en AirPlay-compatibel apparaat met hetzelfde draadloze netwerk.

Stap 2: Ga naar https://onair.events/ met behulp van Safari (of Chrome op iPhone en iPad).

Stap 3: Log in en ga naar de show die je wilt bekijken.

Stap 4: Wanneer de show live is, klik je op de AirPlay-knop .

Stap 5: Selecteer onder 'Verbinden met een apparaat' je AirPlay-compatibel apparaat uit de lijst met apparaten.

De videokwaliteit kan in het begin mogelijk slecht lijken. Dit is normaal en zal verbeteren naarmate je kijkt.

Voor meer informatie over hoe je kunt AirPlayen naar je Apple TV, ga naar AirPlay of spiegel het scherm van je Apple-apparaat.

Problemen met AirPlay oplossen

AirPlay-apparaat niet zichtbaar

• Zorg ervoor dat je AirPlay-compatibele apparaten zijn ingeschakeld en dicht bij elkaar staan.
  • Controleer of je AirPlay-compatibele apparaten zich in hetzelfde WiFi-netwerk bevinden.

Soms helpt het om je apparaten opnieuw op te starten als AirPlay niet werkt.

Bepaalde tv's die AirPlay ondersteunen, worden mogelijk niet standaard weergegeven in de lijst met apparaten. Afhankelijk van het merk en het besturingssysteem van je tv moet je mogelijk eerst de invoer van de tv instellen op AirPlay. Je tv moet dan worden vermeld bij de beschikbare AirPlay-apparaten.

1. Druk op de bron-/ingangsknop () op de afstandsbediening van je tv.
2. Selecteer in de lijst met tv-ingangen AirPlay.

Alleen geluid met een zwart scherm

Gebruik altijd de AirPlay-functie die zichtbaar is in de rechteronderhoek van de speler. Wanneer Schermweergave wordt gebruikt, kan er een zwart scherm verschijnen en hoor je alleen geluid. Dit komt doordat onze inhoud beschermd is tegen schermopnamen en Schermweergave wordt gezien als een schermopname.