Welke versie moet ik kopen? 4K UHD + Dolby Atmos Sound of HD + Stereo? Afdrukken

Gewijzigd op: Wo, 10 Apr, 2024 om 10:52 AM

Bij het kiezen tussen de 4K UHD + Dolby Atmos Sound en HD + Stereo versies van onze content, is het essentieel om rekening te houden met uw opstelling en voorkeuren. Hieronder vindt u een overzicht om u te helpen een geïnformeerde beslissing te nemen:

1. Apparaat Compatibiliteit:

• 4K UHD met Dolby Vision en Dolby Atmos geluidskwaliteit wordt alleen ondersteund op een beperkt aantal apparaten. Controleer voordat u een aankoop doet of uw apparaat compatibel is met deze premium kwaliteit.

2. Audio-/videoverlaging:

• Als uw apparaat 4K UHD Dolby Vision ondersteunt maar geen Dolby Atmos Sound, zal het geluid automatisch worden verlaagd naar 5.1 of naar stereo, en vice versa. Op dezelfde manier, als uw apparaat Dolby Vision niet ondersteunt, zal de inhoud worden verlaagd naar HDR10 of SDR en als 4K UHD niet wordt ondersteund of uw verbinding te traag is voor 4K UHD, zal de resolutie veranderen naar QHD, HD of zelfs SD.

• Het is raadzaam om de specificaties van uw apparaat te controleren voordat u een beslissing neemt om compatibiliteit te garanderen.

3. Alternatieve optie:

• Als uw apparaat geen ondersteuning biedt voor zowel 4K UHD (met of zonder Dolby Vision) als Dolby Atmos Sound, wordt het aanbevolen om te kiezen voor de HD + Stereo-versie, omdat deze nog steeds uitstekende kwaliteit biedt.

Aanvullende overwegingen:

• Om de volledige 4K UHD-kwaliteit te ervaren, is het noodzakelijk om de tv-app rechtstreeks op uw tv te downloaden of uw apparaat via een HDMI-kabel op de tv aan te sluiten.

• Het streamen van een On Air-show in 4K UHD met Dolby Vision en Dolby Atmos Sound vereist een HDCP 2.2-compatibele verbinding met een 4K UHD-compatibel scherm.

• Door uw opstelling te beoordelen en deze factoren te overwegen, kunt u met vertrouwen de versie kiezen die het beste bij uw kijkervaring past.